Welcome Visitor   Login    |    Register Now
   Home    |    Biography    |    Forts    |    Warriors    |    Articles    |    Gallery    |    Sources    |    Contribute   


[b][url=http://www.speedomegawatches.com/omega-ladies-collection-c-1.html]omega sea master[/url][/b] [b][url=http://www.speedomegawatches.com/omega-ladies-collection-c-1.html]omega[/url][/b] omega watches | watch | replica omega
Omega: CO-AXIAL ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

omega watches

omegawatches Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

omega watches  

watch Το σύστημα διαφυγής είναι η καρδιά του μηχανισμού, το κύριο εξάρτημα που δίνει ζωή σε ένα μηχανικό ρολόι. Το Co-Axial σύστημα διαφυγής της OMEGA είναι η τέλεια έκφραση αυτής της καρδιάς. Με λιγότερες τριβές, μεγαλύτερη μηχανική αποτελεσματικότητα και εξαιρετική χρονομετρική απόδοση κατά την πάροδο του χρόνου, ο αποκλειστικός Co-Axial μηχανισμός της OMEGA άλλαξε τον κόσμο της ωρολογοποιίας.

replica omega  

omega watches ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

 

Το 1970, ο μυθικός ωρολογοποιός George Daniels παρουσίασε το πρώτο νέο και πρακτικό σύστημα διαφυγής ρολογιού, που έχει εφευρεθεί εδώ και 250 χρόνια, αλλά τα σχέδιά του για το Co-Axial σύστημα διαφυγής απορρίφθηκαν από κάθε μάρκα με την οποία ήρθε σε επικοινωνία.

 

Ένα τέταρτο ενός αιώνα αργότερα, ο οραματιστής επιχειρηματίας Nicholas Hayek κατάλαβε τη σημαντικότητα αυτής της ανακάλυψης και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτή. Το 1999, το πρώτο Co-Axial σύστημα διαφυγής της OMEGA λανσαρίστηκε στο μηχανισμό 2500. Στη συνέχεια η πρόκληση της OMEGA ήταν να δημιουργήσει έναν μηχανισμό αποκλειστικής κατασκευής βασισμένο σε αυτή την τεχνολογία, αποστολή η οποία εκπληρώθηκε με το λανσάρισμα του επαναστατικού μηχανισμού Co-Axial 8500/8521 το 2007.

 

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

 

Το σύστημα διαφυγής είναι η καρδιά κάθε μηχανικού ρολογιού. Είναι ο μηχανισμός που κυριολεκτικά κάνει το ρολόι να λειτουργεί. Ακριβώς αυτό είναι το εξάρτημα που η OMEGA ανασχεδίασε ολοκληρωτικά.

 

Σε απλούς όρους, το σύστημα διαφυγής επιτρέπει στην αποθηκευμένη ενέργεια να «διαφύγει» με έναν ελεγχόμενο τρόπο και διατηρεί τις ταλαντώσεις του ταλαντωτή, του ρυθμιστικού οργάνου του μηχανισμού.

 

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ CO-AXIAL ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

 

Με μικρότερες επιφάνειες επαφής και κίνηση περισσότερο ωστική παρά ολισθαίνουσα, υπάρχει σημαντική μείωση της τριβής στο Co-Axial σύστημα διαφυγής.

 

Επιπλέον έχει μεγαλύτερη μηχανική αποτελεσματικότητα, η οποία με τη σειρά της διασφαλίζει πιο σταθερή ακρίβεια και εξαιρετική χρονομετρική απόδοση κατά την πάροδο του χρόνου.

 

Το Co-Axial σύστημα διαφυγής είναι εξοπλισμένο με σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14). Αυτό το εξάρτημα διατηρεί τη συχνότητα του ρολογιού και η σχεδίασή του προσφέρει ευδιάκριτα πλεονεκτήματα, όπως είναι η πιο δυνατή, πιο ανθεκτική ρυθμιστική σταθερότητα και η λιγότερη ευαισθησία στους καθημερινούς κραδασμούς.

 

 

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

 

Πιθανώς οι πιο εντυπωσιακές πτυχές του Co-Axial μηχανισμού είναι το μικροσκοπικό του μέγεθος και τα πολύπλοκα εξαρτήματα που βοηθούν ώστε να έρθει στη ζωή το μηχανικό ρολόι. Το σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου ζυγίζει το ένα έβδομο του βάρους ενός κόκκου ρυζιού. Μια άγκυρα με τρία τεχνητά ρουμπίνια ζυγίζει μόλις τέσσερα χιλιοστά ενός γραμμαρίου και οι τέσσερις μικρο-βίδες είναι οι μικρότερες βίδες ροπής στρέψης που υπάρχουν στον κόσμο.

 

SEAMASTER: ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

 

Έχοντας ισχυρή σύνδεση με τους ωκεανούς μας, δεν είναι περίεργο ότι η πιο τολμηρή συλλογή της OMEGA είναι η διαχρονική οικογένεια Seamaster. Από το λανσάρισμα του πρώτου πραγματικού καταδυτικού ρολογιού το 1932 μέχρι τις εξερευνήσεις με τους δύτες στους ωκεανούς του πλανήτη, η OMEGA πάντα υπήρξε ενθουσιώδης για τις περιπέτειες κάτω από την επιφάνεια του νερού.

 

PLANET OCEAN 600M

 

Η συγκεκριμένη σειρά υπογραμμίζει τη φήμη της OMEGA στην κατασκευή επαγγελματικών καταδυτικών ρολογιών υψηλής ποιότητας . Πρόκειται για μια συλλογή που από το ξεκίνημά της συνδυάζει τα μοντέρνα με τα κλασσικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα χαρακτηριστικά που επιζητούν οι δύτες και οι υποθαλάσσιοι εξερευνητές, συμπεριλαμβανομένων της μονής κατεύθυνσης περοστρεφόμενης στεφάνης και της βαλβίδας διαφυγής ηλίου. Το Seamaster Planet Ocean 600M διατίθεται σε ποικιλία υλικών – χρυσός 18Κ, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο- και έτσι ταιριάζει σε κάθε στυλ και προσωπικότητα. Με τις ενδείξεις και τους δείκτες ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων επικαλυμμένους με Super-LumiNova, η ώρα μπορεί να διαβαστεί εξίσου άνετα στη στεριά και βαθιά κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 8500

Λειτουργία εύκολης αλλαγής ζώνης ώρας

Κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων

Παράθυρο ημερομηνίας στο 3

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

AQUA TERRA 150M GMT

 

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες συλλογές, η Seamaster Aqua Terra 150M έχει το χαρακτηριστικό υπέροχο design του καντράν με τις κάθετες γραμμές, που θυμίζει το κατάστρωμα των πολυτελών γιότ, και συνδυάζει αυτή την εμφάνιση με τη χρονομετρική ακρίβεια ενός Co-Axial μηχανισμού. Διαθέτοντας τη λειτουργία GMT, αυτό το ρολόι είναι ικανό να παρακολουθεί το χρόνο σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας. Η κάσα 43mm σε κόκκινο χρυσό 18Κ, ανοξείδωτο ατσάλι ή έναν συνδυασμό αυτών των δύο υλικών συνοδεύεται με μπρασελέ από τα αντίστοιχα μέταλλα ή από καφέ, μαύρο ή μπλε δερμάτινο λουράκι.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 8605

Λειτουργία GMT

Κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών, δευτερολέπτων και GMT

Παράθυρο ημερομηνίας στο 6

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

DE VILLE: ΟΤΑΝ Η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η οικογένεια ρολογιών De Ville αντιπροσωπεύει την τομή της κομψότητας και της τελειότητας. Στα τέλη του 1960, τα ρολόγια De Ville συσχετίστηκαν με την αριστοκρατική εμφάνιση, ενώ το 1999 για πρώτη φορά τοποθετήθηκε σε αυτά το αποκλειστικό σύστημα διαφυγής Co-Axial. Η ποιότητα είχε φτάσει σε νέο επίπεδο.

 

DE VILLE

Το κλασσικό design και η καινοτόμα τεχνολογία συνυπάρχουν στην κάσα 42mm από κόκκινο χρυσό 18Κ ή ανοξείδωτο ατσάλι, με καντράν δύο επιπέδων ιριδίζον ασημί, μπλε ή μαύρο και καφέ, μαύρο ή μπλε δερμάτινο λουράκι. Το ρολόι επίσης διατίθεται με μπρασελέ από κόκκινο χρυσό 18Κ ή ανοξείδωτο ατσάλι. Οι συχνοί ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα που έχουν να ρυθμίσουν το δείκτη της ώρας ανεξάρτητα από τους δείκτες λεπτών και δευτερολέπτων, και οι λάτρεις της παράδοσης εύκολα θα αντιληφθούν τις απλικέ, γυαλισμένες με διαμάντι και πολυεδρικές ενδείξεις με Λατινικούς Αριθμούς από χρυσό 18Κ.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 9301

Λειτουργία εύκολης αλλαγής ζώνης ώρας

Κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών και χρονογράφου

Υποκαντράν δευτερολέπτων στο 9- μετρητές 60 λεπτών και 12 ωρών στο 3

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

SPEEDMASTER: ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Το 1965 το ρολόι Speedmaster της OMEGA επιλέχτηκε από τη NASA για να συνοδεύσει τους αστροναύτες στο διάστημα και το 1969 το θρυλικό αυτό ρολόι συνόδευσε τον Buzz Aldrin στην επιφάνεια της Σελήνης και έγινε γνωστό σαν το πρώτο ρολόι που φορέθηκε στη Σελήνη. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρη στο πρωτοποριακό πνεύμα της OMEGA, καθώς και στην αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα του Speedmaster.

 

SPEEDMASTER

 

H OMEGA «πάντρεψε» το ρολόι που έγραψε ιστορία με την αποκλειστική τεχνολογία που έφερε επανάσταση στην ωρολογοποίια. Αυτό το ρολόι, ένα σύμβολο της υπεροχής της OMEGA, διατίθεται με μαύρο καντράν, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και είτε με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι είτε με μαύρο δερμάτινο λουράκι. Το αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου που έχει υποστεί αντιθαμβωτική επεξεργασία και στις δύο πλευρές, προστατεύει το καντράν. Ο επαναστατικός μηχανισμός επιτρέπει την τοποθέτηση των μετρητών 60 λεπτών και 12 ωρών στο ίδιο υποκαντράν,γεγονός που διευκολύνει την ενστικτώδη ανάγνωση του χρόνο που έχει παρέλθει.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 9300

Λειτουργία εύκολης αλλαγής ζώνης ώρας

Κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών και χρονογράφου

Υποκαντράν δευτερολέπτων στο 9, μετρητές 60 λεπτών και 12 ωρών στο 3

Co-Axial τροχός διαφυγής με τρία επίπεδα

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

CONSTELLATION: ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

 

Με τη συλλογή Constellation, η OMEGA προσπάθησε να αναπαραστήσει την τελειότητα των έναστρων σχηματισμών που εμφανίζονται στο νυχτερινό ουρανό στη μορφή ενός εξίσου μαγευτικού ρολογιού. Με την προσθήκη των στιλάτων «δαγκανών» στη στεφάνη το 1982, η οικογένεια Constellation αποτελεί ένα πανταχού παρόν αστέρι για τους λάτρεις των ρολογιών.

 

CONSTELLATION

 

Τα ανδρικά μοντέλα της σειράς Constellation έχουν όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του design που ορίζουν τη συγκεκριμένη οικογένεια. Στο καντράν, το οποίο συμπληρώνεται από τους πολυεδρικούς δείκτες των ωρών, των λεπτών και των δευτερολέπτων από χρυσό 18Κ, υπάρχει το παράθυρο της ημερομηνίας στο 6 και το παράθυρο της ημέρας στο 12. Οι ενδείξεις των ωρών με Λατινικούς χαρακτήρες που βρίσκονται στη ματ στεφάνη, είναι διακοσμημένες με μπριγιάν. Η ματ κάσα 38mm με τις γυαλιστερές δαγκάνες διατίθεται σε κόκκινο ή κίτρινο χρυσό 18Κ, ανοξείδωτο ατσάλι ή σε δίχρωμη έκδοση που συνδυάζει τον χρυσό 18Κ και το ανοξείδωτο ατσάλι.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 8612

Ενδείξεις ημέρας και ημερομηνίας με σύστημα στιγμιαίας αλλαγής

Λειτουργία εύκολης αλλαγής ζώνης ώρας

Κεντρικοί δείκτες ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων

Παράθυρο ημερομηνίας στο 6 και παράθυρο ημέρας στο 12

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

LADYMATIC

 

Η συλλογή Ladymatic συνδυάζει αρμονικά την εκπληκτική αισθητική και την πρωτοποριακή τεχνολογία. Διατίθενται με ζωηρά, σαγηνευτικά καντράν που είναι διακοσμημένα με το ξεχωριστό σχέδιο supernova, είναι στολισμένα με διαμάντια και έχουν μπρασελέ από χρυσό 18Κ, ανοξείδωτο ατσάλι ή από έναν κομψό συνδυασμό των δύο υλικών. Το κάθε ρολόι Ladymatic είναι σχεδιασμένο για τη γυναίκα που ενδιαφέρεται τόσο για τη τεχνολογία που υπάρχει μέσα στο ρολόι της όσο και για την εμφάνισή του.

 

OMEGA Co-Axial Μηχανισμός 8521

Κεντρικοί δέικτες ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων

Παράθυρο ημερομηνίας στο 3

Σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου (Si14)

Εγγύηση τεσσάρων ετών

 

Κέρδος online   14/10/2013 16:01

omega sea master
omega

Weblink:    180

180
omega sea master
omega


ΚΕΡΔΟΣ
omega sea master
omega


References:
omega sea master
omega

View from Heaven
Gallery by well know arial photographer Mr. Gopal Bodhe. See forts of Shivaji Maharaj from top view.. Something you shouldn't miss..

आता मिळवा शिवारायांवरील काव्य मराठीत: केसरी गुहेसमीप मत्त हत्ती चालला
Read poems on shivaji maharaj in marathi
Contact Us    |    Advertise with us    |    Disclaimer    |    Copyright